Dětství
- Už jako malá se pouštím do pečení a peču všechno co se dá. Někdy z toho maminka neměla moc velkou radost, ale když ono mě to tak bavilo. Pekla jsem i po přestěhování se do Prahy a to můj příběh teprve začíná. Máma tam nebyla a já si svůj „styl“ musela najít sama. Ale máma mě v tom nenechala a byla i s recepty vždy na telefonu.
2016
- Miluji cestování a nejspíš i jako vy, moc ráda ochutnávám to nejlepší z místní gastronomie. Můj sen byla cesta do New Yorku a tam jsem poprvé ochutnala chuť toho správného cheesecaku. Okamžitě jsem věděla, že tuto jedinečnost chci mít i tady.
2016
- Ihned po návratu se pouštím do hledání a zkoumání toho „pravého“ cheesecaku. Chodím do kaváren, cukráren a restaurací, navštěvuji festivaly a prostě zkouším vše co má na sobě napsáno cheesecake. Málem jsem z toho ztloustla 😃.
2017
Jdu do toho!
- Jen co jsem se ujistila v tom co je a co není ten „pravý“ cheesecake, pouštím se do toho. Zkoumám i staré a nové recepty, hledám ty nejlepší suroviny, peču, zkouším, vymýšlím a pořád dokola, dokud nejsem spokojená s výsledkem. Domácí cheesecake je na světě!
Červenec 2017
Šťastné číslo 17
- Reakce na sebe nenechali dlouho čekat. Již po několika oslavách a akcích mi bylo jasné, že to bude láska na dlouho a že se do toho budu muset pustit naplno. Sedmnáctka mě provází celý život a tak není překvapením, že založení mé firmy vyšlo na datum, kde se také vyskytuje. 17.7.2017. Jen škoda, že není 17 měsíců.:)
Napořád
a hlavně ta chuť…
- Firma byla založena teprve nedávno, ale od prvního momentu chci, aby moji zákazníci byli spokojení a vraceli se k mě. Vždy se snažím pro své zákazníky vytvořit ten nejlepší cheesecake, aby to byl právě on na který si vzpomenou, jakmile dostanou chuť na něco sladkého. Doufám, že budete mít při jeho ochutnání stejný zážitek, jako já v mém milovaném New Yorku.
Aktuálně
Sladká nabídka
- Sladkou nabídku postupně rozšiřuji. Cheesecaky jsou stále to nejvíc, ale čas od času pro vás vytvořím i dorty na přání nebo sweet bar na svatbu. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte se na mě obrátit, zkusíme vymyslet něco i pro Vás. A děkuji, že mě svými požadavky stále posunujete dál a dál.
Je tohle ten pravý Cheesecake?
Věřím, že ano. Ve chvíli kdy se ho chystám upéct, hledám ty nejlepší lokální a sezónní ingredience. Veškeré suroviny vždy vybírám tak, aby splňovaly tři hlavní zásady: Čerstvost, kvalitu a chuť.
Vyroben pouze z kvalitních surovin,
dle vlastní receptury.
Denně pro vás vybíráme ty nejlepší suroviny, tak aby splňovali tři hlavní zásady: čerstvost, kvalitu a chuť.
MASCARPONE
Naše nejdůležitější surovina, proto si na výběru dáváme opravdu záležet. Vybíráme ten nejkvalitnější jemný krémový italský sýr vyráběný z pravé smetany.


VANILKOVÁ ESENCE
Jen ta nejlepší z Madagaskaru, používáme vanilkovou esenci, kdy jedna lžička znamená jeden vanilkový lusk, s velmi lahodnou a exkluzivní chutí.
Cukr
Třtinový cukr používáme té nejlepší kvality na našem trhu.


Vejce
Vybíráme kvalitní, zdravé a štastné vejce od šťastných slepiček 🙂
OVOCE
Ovoce ideálně domácí z vlastní zahrádky nebo od farmářů. Pokud používáme čerstvé, používáme zásadně sezónní ovoce, opět tak můžeme zaručit skvělou chuť.


SUŠENKY
Na základ našeho cheesecake používáme různé druhy sušenek. Od máslových, čokoládových přes celozrnné, bezlepkové až po dnes velice populární Oreo sušenky. Také vyrábíme vlastní sušenky a domácí perníček pro naše sezonní kousky.
Napadlo vás něco?
Přispějte i vy do našeho příběhu a napište nám jaký cheesecake byste chtěli ochutnat – jaký máte nejraději?
Z vašich nápadů vybereme ten nejlepší a ten zrealizujeme jako naši novinku.